Activităti

Constientizarea in ceea ce priveste beneficiile petrecerii timpului liber in natura, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Scopul nostru este sa va ajutam sa va reconectati cu natura, sa va „impacati cu aceasta” . Este demonstrat ca joaca si activitatile in aer liber ajuta copiii să fie mai sanatosi si chiar mai destepti.

Modelism

In cadrul asociatiei noastre isi desfasoara activitatea „Aeroclubul Fagaras”, grup ce are ca domeniu de activitate constructia de aeromodele, automodele, navomodele si pilotarea acestora ,precum si familiarizarea celor interesati cu acest hobby. Deasemena aeroclubul organizeaza demostratii de zbor cu modelele noastre ,precum si initierea copiilor in constructia si pilotajul acestora.

modelism

Cicloturism

Organizam ture de ciclism montan in locatii inedite.

Pentru ca punem pasiune in ceea ce facem, pentru ca ne dorim sa reveniti, pentru ca gandim turele pentru toti, pentru ca vrem sa facem o echipa buna cu participantii la aventurile noastre, pentru ca acceptam sugestii si tinem cont de ele, pentru ca vrem sa gasim mereu zone noi, trasee noi, locuri nestiute si neumblate, pentru ca suntem Bike Sensation!

Am inceput timid sa ne plimbam pe bicle si sincer, a inceput sa ne placa. Din nefericire ne-a fost greu sa gasim companie, aceasta necesitate a dat nastere ideii acestei aventuri, Bike Sensation. Incercam sa grupam mai multi impatimiti, sau doar incepatori, in ale plimbarilor MTB si, impreuna sa descoperim placerea pedalatului prin natura, libertatea data de mersul pe bicicleta, binefacerile miscarii.
Organizam ture cicliste in cateva zone din Romania si pe viitor dorim aducerea turistilor in zonele frumoase ale acestei tari.
Experienta in vanzari ne recomanda, suntem convinsi ca vom gasi pasionati, impatimiti ai biciclitului si impreuna vom organiza ture frumoase, scurte (de week-end) sau mai lungi, care vor implica logistica, cazare, cartografiere.

Link website Bike Sensation

ciclism

 

Arte plastice

Departament ce are ca scop promovarea mestesugurilor traditionale (olarit , sculptura, pictura, tesaturi, etc), infiintarea de ateliere de creatie mestesugareasca si  constientizarea valorilor traditinale.

12313758_1260233910669886_5515750063655189484_n